Mijn werk in een Magazine

Mijn werk in een Magazine

In het voorjaar kreeg ik van de Gemeente Rhenen een mooie opdracht. Voor het gemeentelijke informatie magazine “Bij ons in Rhenen”, dat inmiddels deze maand huis-aan-huis verspreid is, mocht ik op locatie portretten maken van de Burgemeester, de Wethouders en Gemeentesecretaris. Daarnaast werd ik ook gevraagd om “Voordeur Portretten” te maken van een aantal nieuwe inwoners van de Gemeente.

Beide opdrachten waren erg leuk om te doen. Tijdens het fotograferen hadden wij, de dames van de Communicatie afdeling en ik, leuke gesprekken met de geportretteerden. Ook kom je nog eens ergens, zo mochten we “het dak op” om bij de zonnepanelen een foto te maken. Uiteraard heb ik toen meteen gebruik gemaakt van de gelegenheid om wat omgevingfoto’s “uit de hoogte” te maken.

Dat de geportretteerden en de opdrachtgever blij zijn met het eindresultaat is natuurlijk fijn. Maar het leukste vind ik toch, om dan uiteindelijk het eindresultaat in gedrukte vorm te zien (inclusief je naamsvermelding in het colofoon natuurlijk) .

(Deze schermafdrukken komen uit de digitale editie van het magazine)